Over Buymax IT Solutions

Wanneer uw ICT apparatuur toe is aan vervanging komt er meer bij kijken dan alleen de aankoop van nieuwe hardware.

Wat gaat er gebeuren met de huidige hardware en de gevoelige data hierop?

Zelf (data) verwijderen, verkopen en eventueel doneren of verantwoord afvoeren van uw afgeschreven IT-apparatuur betekent veel werk en veel tijd voor uw IT-afdeling.

Buymax IT Solutions draagt zorg voor een totale ICT oplossing. Wij zijn de betrouwbare specialist voor het afvoeren van uw oude ICT-apparatuur. Wij nemen al uw zorgen uit handen en staan garant voor het veilig en duurzaam verwerken van uw hardware. Wij verzorgen migratietrajecten van tientallen tot duizenden werkplekken.

Natuurlijk wilt u niet dat uw data op straat komt te liggen, daarom neemt Buymax IT Solutions de volledige verantwoordelijkheid voor de verwijdering van alle gegevens op uw datadragers. Wij gebruiken hiervoor gecertificeerde software die voldoet aan de hoogste haalbare internationale normen.

Wij zijn nationaal marktleider en innovatief expert voor het afvoeren, verwerken en vervangen van afgeschreven ICT-apparatuur. Wij bieden diverse flexibele totaaloplossingen voor de volledige cyclus, van aanschaf tot verwijdering, her inzet of recyclen van hardware.

Buymax IT Solutions werkt samen met verschillende opdrachtgevers. Deze partners zijn multinationals, overheidsinstellingen, verzekeraars, banken, industrie en MKB. Voor elke klant hebben wij een passende dienstverlening op maat.

Het is zonde om tijd en energie te investeren in iets wat al afgeschreven is, wij zullen als partner ervoor zorgen dat u deze tijd weer efficiënt kunt gebruiken voor uw dagelijkse werkzaamheden!