Over Buymax IT Solutions

Wanneer u ICT apparatuur toe is aan vervanging komt er meer bij kijken dan alleen de aankoop van nieuwe hardware.

Wat gaat er gebeuren met de huidige hardware en de gevoelige data hierop?

Zelf (data) verwijderen, verkopen en eventueel doneren of verantwoord afvoeren van uw afgeschreven IT-apparatuur betekent veel werk en veel tijd voor uw IT-afdeling.

Buymax IT Solutions draagt zorg voor een totale ICT oplossing. Wij zijn de betrouwbare specialist voor het afvoeren uw oude ICT-apparatuur. Wij nemen u alle zorgen uit handen en staan garant voor veilige, deskundige en duurzame verwerking. Wij verzorgen migratietrajecten van tientallen tot duizenden werkplekken.

Natuurlijk wilt u niet dat uw data op straat komt te liggen, daarom neemt Buymax IT Solutions de volledige verantwoordelijkheid voor de verwijdering van alle gegevens op uw datadragers. Wij gebruiken daarvoor gecertificeerde software die voldoet aan internationale normen.

Wij zijn nationaal marktleider en innovatief expert voor het afvoeren, verwerken en vervangen van afgeschreven ICT-apparatuur. Wij bieden diverse flexibele totaaloplossingen voor de volledige cyclus, van aanschaf tot verwijdering, her inzet of recycling.

Inmiddels werkt Buymax IT Solutions met verschillende opdrachtgevers, onze opdrachtgevers zijn onder andere multinationals, overheidsinstellingen, verzekeraars, banken, industrie en MKB. Kortom we hebben altijd wel een passend aanbod

Het is zonde om tijd en energie kwijt te zijn voor iets wat afgeschreven is, wij zullen als partner ervoor zorgen dat u deze tijd en energie kunt gebruiken voor u dagelijkse werkzaamheden!